Vijesti

Ispovijest milijunaša: Kad sam dobio otkaz na poslu tek tada sam shvatio kako se obogatiti

Ivan je postao zaposlenik McDonald’sa ne po pozivu. O tome je rekao našem uredništvu “Vijesti”, očekujući priču o tome kako mladić može postati milijunaš.

S poslom su postojale nade za poboljšanje mog života vijesti. No, trčanje u krugu u McDonalds, stagnacija od plaće i do sljedećeg potaknut Ivan za traženje prihoda iz drugih izvora.

Evo vijesti, a to nije show Hrvatska, koji ga nije učinio sretnim:

  • Povećanje plaća tijekom godine nije se preklapalo s rastom cijena.
  • Odbijanje restorana da plati tehničke stanke od 15 minuta.
  • Smanjene kvartalne premije.
  • Smanjenje troškova noćnih sati.

Najnovija vijesti je smanjenje količine hrane koju bi zaposlenik MAC-a mogao uzeti u smjeni. Ivanova uvreda je porasla i shvatio je da mora nešto učiniti. Morao je izaći iz začaranog kruga McDonald’sove tekuće optimizacije troškova na njihov račun. Žele pobijediti nad konkurencijom – neka to učine bez njega!

Od krpe do bogatstva

Ivan nije odmah napisao izjavu. Odlučio je vijesti upravitelja kada će pronaći dodatni izvor prihoda kako ne bi uopće ostao bez posla.

Kada je slučajno ušao u ruke knjige Bred Melcer, naš junak je bio iznenađen! U njemu je opisan razuman jezik igre na razmjeni. A ime je dobro odgovaralo: “MILIONERI”.

Ovaj priručnik sadržavao je neobične vijesti, načine i metode rada s dioničkim instrumentima. Primjenjujući ih, Ivan je uspio proširiti svoj život za 180 °!

Na naslovu “Vijesti”, pitao je Ivana, kako bi mu ova divna knjiga mogla pomoći? I odgovorio je da je strogo slijedio preporuke napisane u njemu kada je zaradio svoj prvi milijun.

 

Mladi milijunaš

Ovaj rad je prikupio stotine pozitivnih vijesti. Dragi Ivan koji je učinio, nadvladali su mnogi koji su knjigu uzeli u svoje ruke. Za naše čitatelje to je vrtoglava vijest: Ivanovo iskustvo se ponavlja, oni koji su odabrali igru na burzi postali su prosperitetni i respektabilni!

I naš junak show nakon prvog uspjeha u akumulaciji kapitala odmah stavi izjavu na stol MAC-a. Uspio je postići promjene tijekom svog života, koristeći iskustvo predloženo u knjizi Bred Melcer. Mnogi nisu vjerovali u njega, ali Ivan nije odustao. A ovo je pozitivna vijesti!

Želimo vam i sreću! Naučite riskirati i iskoristiti nove mogućnosti. Ići za to! Knjiga će vam pomoći u tome!

Izvor: novine.hr