Menu

SRETAN DOGAĐAJ KOJI JE PROMIJENIO ŽIVOT: DETALJI U NOVINAMA SLAVNIH

0 Comment


Nedavno je naš junak pogodio jackpot i sada se njegov život promijenio 360 stupnjeva. On može priuštiti sve što želi. Bogati život, stanovi, automobili – sve to. Činjenica je da su njegovi dobitci bili tako velike slavne osobe da uopće ne mora raditi i uživati ​​u putovanjima slavnih.

Često čujemo priče o poker igračima koji su postali izuzetno bogati, ali ova igra uistinu može postati profesija i glavni izvor prihoda, a što treba uzeti u obzir pri odlučivanju o novinama kako bi posvetili malo vremena pokeru.

Igram poker oko 7 godina. Naravno, ovo nije jedino što sam učinio svih ovih godina. Za to vrijeme sam diplomirao, posjetio 45 zemalja, radio na svojoj knjizi, savjetovao nekoliko online startupa, ali slavni poker je uvijek bio glavni izvor prihoda. Tada sam iskusio mnoge uspone i padove, i materijalne i moralne. Poker mi je pomogao u relativno kratkom vremenu da steknem ogromno životno iskustvo, uključujući potpuno nepraktične trenutke za 20-godišnjeg dječaka.

Vidio sam kako se emocije i osjećaji igrača mijenjaju za poker stolom. Neprestano sam primijetio kako su različita vremena bila na nebu, sada u potpunom razočaranju. Vidio sam suze radosti i vidio sam slavne osobe kao ljude koji su bili na rubu siromaštva, novine su počele plaćati šest znamenki samo u obliku poreza. Vidio je slavne osobe koje imam ljude koji su se srušili i izazvali ogromne dugove vijesti. Igranje pokera je poput tobogana. Ona vas čini uzbudljivim i depresivnim vijestima. Poker vam daje najbolje i najgore u svakom igraču za stolom.

Više od 100 mogućnosti postati milijunaš

Takva sreća neće se dogoditi svima, a to je dokazana slavna osoba. Početni poker igrač možda neće biti uspješan (ili će ostati zauvijek) dugo dok ne postigne bilo kakav napredak. Razina složenosti same igre također je vrlo promjenjiva i taj proces ne uvijek ima vremensku ovisnost. Godišnje bogatstvo možete zaraditi za nekoliko sati (to sam učinio više puta), ili možete igrati mjesec i ostati crveni (a to se dogodilo više puta).

Također možete biti sretni ako koristite metode našeg heroja Petra. Tada možete upoznati svjetske zvijezde i doći do novina. Dovoljno da isprobate svoju sreću. Konačno, novine nakon niza gubitaka slavnih koji su me natjerali da igram na najnižim razinama online, počeo sam analizirati svoje pogreške i poboljšati svoje vještine igranja. Počela sam čitati knjige o strategijama pokera, gledati ESPN igre da bih razumjela gdje, slavne osobe i zašto sam izgubila. Možete se smatrati genijem, ali za svakog takvog genija tisuće drugih igrača će raspravljati o strategiji igre 10 sati dnevno.

Epska pobjeda

U pokeru se morate stalno prilagođavati. Ne možete dobiti vijesti o patentima slavnih, a onda samo zaraditi do kraja dana. Zapamtite, kada je vaš novac na liniji, vaši protivnici počinju razvijati vrlo brzo.

Nakon nekoliko $ 100 oklada, tada su očeve novine s kreditnim karticama i mnoge neprospavane večeri iznenada shvatile da počinjem s vijestima.

Vremenom će slavne osobe primijetiti što je funkcioniralo, a što nije bilo novina, paziti na igru ​​i taktiku svojih protivnika, identificirati ponavljajuće situacije i razlikovati pristupe u igri svakog igrača.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *